Dit is een overzicht van activiteiten die door de Kerngroep of door leden van de LETSkring worden georganiseerd. De organisator wordt alleen met zijn lidnummer aangeduid (alleen met toestemming wordt de voornaam vermeld). in verband met de privacy

Sommige activiteiten zijn ook toegankelijk als je geen lid bent van de LETSkring. Dit wordt er duidelijk bij vermeld. Opgeven of meer informatie kan via het Formulier Evenementen. Je kunt natuurlijk ook mailen of bellen. Voor leden: zie de contactgegevens in het ledengedeelte

ZA 29 juli  om 16:00 Jaarlijkse BBQ

Organisatie: Kerngroep Leden:
Plaats: Blerick, lid 201 Introducees:
Aanmelden ja, via secretariaat Niet-leden: Nee

Kom en geniet van een fantastische BBQ bij de Letskring op 29 juli 2023! Wees klaar voor een middag vol gezelligheid, heerlijk eten en nieuwe herinneringen. We verzamelen in de prachtige tuin van een mede-letser, waar de geur van gegrild vlees en groenten zich vermengt met ons vrolijke gelach.
Onze getalenteerde Letsers zullen met hun culinaire vaardigheden indruk maken 😉.Laten we de geest van wederzijdse hulp en samenwerking omarmen terwijl we genieten van de zomer. Meld je aan en zet 29 juli 2023 in je agenda. 

 

ZA 19 augustus  om 10:00 Wandelen

Organisatie: lid 666 Suzanne Leden: 3 Moos en 0 Euro
Plaats: Herkenbosch. parkeerplaats kerk Introducees: 2,50 Euro
Aanmelden ja, bij lid 666 Niet-Leden: Nee
Max. Deelnemers: 20 Afstand: ongeveer 4,3 km
Inclusief iets lekkers voor onderweg

Wandeling door het dorp Herkenbosch, Kasteel Daelenbroek en langs 1 van de 26 Geluksplekken van Roerdalen. Wandeling is een mix tussen dorp (verharde wegen) en groen (enkele onverharde stukjes en makkelijk begaanbaar).

Suzanne leidt de wandeling. Ze is lid van IVN en gecertificeerd Gids Roerdalen. Onderweg dus wat leuke verhalen en wetenswaardigheden.

VR 25 AUGUSTUS om 14:00 BINGO

Organisatie: lid 422 Leden: 3 Moos en 0 Euro
Plaats: Steyl, Dorpshuis Rochus Introducees: 3 Euro
Aanmelden ja, via secretariaat Niet-Leden: Nee
Inclusief drinken tijdens de Bingo

Kom en doe mee met de Bingo van de Letskring  Een middag vol plezier, prijzen en gezelligheid. 
Je kunt prijzen winnen,maar ook Moos. Vergeet niet waar de Letskring voor staat: gemeenschap en delen. Dus nodig je vrienden uit en kom samen naar de Letskring Bingo. Meld je snel aan!