Stappenplan Lidmaatschap

STAP 1

Vul het aanmeldformulier in. Binnen 7 werkdagen neemt 1 van de leden dan contact met je op.

STAP 2

We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor het doen van een eerste transactie (je mag zelf kiezen uit een lijstje met voorstellen).

STAP 3

Je gaat naar de afspraak voor je eerste actie. Hier ga je je eerste 10 Moos verdienen en kennis maken met 1 van de leden. Je kunt alle vragen stellen die je hebt en jullie gaan samen de eerste Mooscheque invullen zodat je verdiende punten worden bijgeschreven in de Moosbank. Ook ontvang je de Moosaïek (ledenblad) en de ledenlijst. Je kunt nu aan de slag met vraag en aanbod.

Je stuurt je eerste cheque op naar de Moos Bank en je overzicht van vraag en aanbod naar het secretariaat. De e-mail adressen vindt je HIER

Meer informatie over het systeem van de Moos punten vindt je HIER

STAP 4

Als de Moosbank je cheque ontvangen heeft, wordt er een e-mail naar je gestuurd. Hierin staat de resterende contributie in euro's voor het lopende jaar en het rekeningnummer waarop je dat kunt overmaken.

STAP 5

De betaling van je lidmaatschap gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op je eerste transactie. De eerst 3 maanden mag je niet rood staan op de MoosBank. Na die drie maanden mag je ook rood staan en wordt de resterende Mooscontributie van dat jaar afgeschreven.

Voordat we de Mooscontributie afschrijven nemen we contact met je op om te kijken of je het leuk vindt in onze LETSkring en of je graag definitief lid wilt worden.

STAP 6

Gefeliciteerd! Je bent nu volwaardig lid van LETSkring Moos. We wensen je veel plezier!!!