13 JULI 2024 WANDELING PELGRIMSHOF

Plaats LEES DE TOELICHTING!!!
Tijd 10:00 uur
Organisatie Lid 201
Kosten in Moos 4
Bijdrage kosten organisatie € 0,00
Introducees ja, kosten 3 euro
Deelname Niet-Leden mogelijk? Nee
Te verwachten kosten tijdens deelname voor eigen rekening? Nee

WAAR MOET JE ZIJN!!!

Pelgrimshof is Venrayseweg 334 te Venlo maar dat is het woonhuis.

Het is toegankelijk naast perceel 334 en tegenover nummer 105a  Venrayseweg , bij de voetgangersingang is ook ruimte om te parkeren, en vanaf de Kievitweg. Zijweg van de Venrayseweg waar je ook een auto kwijt kunt.

 

Achter de woning van Jeroen Sanders en zijn vrouw Gerjo, aan de Venrayseweg in Venlo, hebben zij een mooi landgoed gecreëerd, genaamd Pelgrimshof.

Jeroen Sanders is voormalig topman van Leolux. Op een stuk weiland dat hij heeft kunnen verwerven, zijn sinds 2002 duizenden bomen geplant. Uit dankbaarheid hebben zij er een kapel in geplaatst. Zij willen er niet alleen dassen, konijnen en vogels laten genieten, maar stellen het landgoed ook open voor publiek.

Jeroen wil de leden van de LETSkring en hun introducés op zaterdag 13 juli a.s. ’s morgens om 10:00 uur graag op zijn landgoed ontvangen. De datum is gekozen omdat dan debloemen op hun mooist zijn. In de ontvangstruimte “de Stal”, die achter de woning ligt, worden we door Jeroen welkom geheten (met koffie/thee en vlaai natuurlijk). Hij zal ons kort uitleggen hoe het landgoed is ontstaan. Dan volgt een wandeling op het landgoed, waar we volop vragen kunnen stellen. Als mensen te slecht ter been zijn om te wandelen, is er zelfs een golfkarretje beschikbaar. Dus iedereen kan meedoen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Na afloop is er weer gelegenheid samen te zijn in “de Stal”.

Nadere gegevens worden nog bekend gemaakt. Reserveer voor die dag de ochtend alvast.